LVI-URAKOINTI & SANEERAUS

Meiltä saat lattialämmitysratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin sekä halli- ja toimistotiloihin. Suunnittelemme yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen sopivan laadukkaan lattialämmitysjärjestelmän joustavalla aikataululla. Lattialämmitys on erittäin tehokas järjestelmä maalämmöllä toteutettavaksi. Järjestelmässä menoveden lämpötila on matala, ja säästää näin energiaa.

Toteutamme lisäksi LVIS-kokonaisurakointia Oulun ja lähikuntien alueella. Asentajillamme on vuosien kokemus käyttövesi- ja linjasaneerauksista. Ilmanvaihto, lattialämmitys ja lämmönlähteet kuten sähkökattilat, maalämpö, kaukolämpö ja uusiutuvat energiamuodot ovat erikoisalaamme. Suoritamme myös huoltotöitä ja LVI-asennuksia sekä lämpöjohtosaneerauksia nykyaikaisin menetelmin.

LINJASANEERAUKSET

Kauttamme käyttövesi- ja lämmönjakolinjojen saneeraukset niin pientaloihin kuin kiinteistöihinkin. Toimitamme saneeraukset ammattitaidolla laadukkailla osilla ja tarvikkeilla nykymääräysten mukaisesti. Myös lattialämmitykset saneerauskohteisiin kohteen vaatimalla tavalla, myös betonilattioiden uritukset.

Soita ja kysy!

Jos haluat kuulla miten voisimme auttaa juuri sinun tilanteessasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä viesti

Jos haluat soittamisen sijaan lähestyä meitä viestillä, klikkaa tästä.